Liputa vihreää

Tule mukaan!

Tule mukaan juhlimaan luovan työn arvoa: ota tekijänoikeusviikoksi eli 20.- 25.4. käyttöön somessa, verkkosivustoilla ja livenä käyttöön ©-DAY-tunnukset ja viherry eri sävyissä. Näytetään, miten monta meitä onkaan vastuullisen luovan työn puolella!

Somessa

Tule mukaan somehaasteeseen!

Mikä teos – kirja, biisi, elokuva, dokumentti, lehtijuttu – on juuri nyt sinulle merkittävä ja miksi? Jaa vastauksesi someen mediaan tunnisteilla #kiitosteoksesta & #CDAY ja kiitä tekijää!

Samalla kutsumme sinut myös lisäämään omaan profiilikuvaasi ©-DAY-kehyksen täältä tai suoraan Facebookista.

Muita somessa jaettavia valmiita postauksia voit seurata Lyhty – luovan työn tekijät ja yrittäjät -sivun kautta.

Myös Lyhty-Twitter-profiili ja Instagram-tili jakaa kampanjan materiaaleja.

Saiteilla

Liputa vastuullisen toiminnan puolesta myös omassa verkkopalvelussasi tai -sivustolla. Hae tästä isot hero-bannerit, pienemmät kuvat ja teksti-/väriohjeistukset. Haltuunottoja voit julkaista sivuillasi 13.4. alkaen!

Samassa voit julkaista vapaamuotoisen tekstin, jossa kerrotte esimerkiksi:

"Juuri nyt tarvitsemme elämyksiä, ajattelemisen aihetta, haastajia, viihdettä ja tunteiden välittäjiä - luovan työn teoksia. Jotta voimme jatkossakin nauttia tekijöiden työstä, haluamme pitää huolta luovan työn arvosta, tekijänoikeudesta. Olemme mukana ©-DAYssa!"

Jaa kuvakaappaus haltuunotostasi somessa tunnisteella #cday tai #tekijänoikeuspäivä.

Kotisivubanneri

Lataa banneri Driveltä.

Hero-banneri

Lataa korkea hero-banneri Driveltä.

Lataa tästä ja tästä käyttöösi kampanjan peruslogot.

cday-logos

Lataa tästä koko graafinen ohjeisto ja viherry oikeilla värikoodeilla!

Livenä

Vaikka vietämme poikkeusaikaa, voit kampanjan teemaan liittyen valaista tai värjätä muilla luovilla ratkaisuilla kotien, toimistojen tai kulttuuritalojen pintoja vihreäksi. Ehkäpä jopa hilpeä vihreä pop-up-installaatio kotiolohuoneessa?

Jaa kuvia ja videoita ja kuvia vihreistä tiloista somessa tunnisteella #cday ja #tekijänoikeuspäivä. Poimimme parhaat otokset saittimme etusivulle. Muistathan tekijänoikeudet!