Tapahtumat - ©-DAY

Missä bileet?

Tiedote: ©-DAY-kampanja vie huhtikuussa vihreää päin

Luova työ lohduttaa ja ilahduttaa – aivan erityisesti nyt, kun elämme poikkeuksellisia aikoja. Maanantaina 26.4.2021 vietetään tekijänoikeuspäivää ja sitä ennen ©-DAY-viikkoa.

Tänäkin poikkeuskeväänä eri toimijat juhlistavat luovan työn arvoa vihreän värin eri sävyissä – sekä livenä että digitaalisesti. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa sosiaalisen median kanavissa.

Vihreä väri kuvaa sitoutumista tekijöiden ja heidän oikeuksiensa kannalta vastuulliseen toimintatapaan nyt ja tulevaisuudessa. Samalla väri tekee reilusta sisällöstä kuluttajille helposti tunnistettavaa: saa mennä!

Lisää tietoa kampanjasta tulee sivuille maaliskuussa 2021! Seuraa sivustoa!

Lue lisää:

Seuraa kampanjan somekanavia ja jaa postauksia eteenpäin.

Facebook: Lyhty – luovan työn tekijät ja yrittäjät

Twitter: Lyhty-profiili

Instagram: Lyhty-profiili

Tiedustelut : Sari Siikasalmi, sari.siikasalmi@kreab.com, 050 352 1073

Kampanjan mahdollistaa Tekijänoikeusakatemia ry, johon kuuluvat Teosto, Kopiosto, Gramex, Kuvasto, Sanasto ja APFI. Käytännön koordinaatiosta vastaavat Kreab ja Helsinki 14.

Teosto-palkinnon julkistus

Teosto-palkinto on yksi Pohjoismaiden suurimmista taidepalkinnoista, jolla nostetaan esiin rohkeita, innovatiivisia ja omaperäisiä kotimaisia musiikkiteoksia. Palkinto on suuruudeltaan 25 – 40 000 euroa. Palkintoehdokkaina on tänä vuonna seitsemän teosta.

Palkinnon saaja julkistetaan osana tekijänoikeusviikkoa torstaina 23.4. klo 13 Teoston verkkosivuilla.

Pitäisitkö ©-DAY-bileet?

©-DAY haastaa kaikki luovan alan tekijät ja rakastajat mukaan talkoisiin – miten ja missä sinä haluaisit juhlia päivää yhdessä tekijöiden kanssa? Joukolla tehty iso tilataideteos, taiteilijatapaaminen, olohuonekonsertti, väittely paikallisradiossa – vain luovuus on rajana! Ota yhteys ja ilmoita tapahtumasi mukaan tapahtumakalenteriin: cday@kreab.com.